Com arribar?

Disposa de bon accés per carretera i està a uns 15 minuts de l’autopista A2, a 45min. de Barcelona i a 1 hora de Girona.

Disposem d’un exclusiu autocar 4×4 amb 22 places per excursions per l’entorn del Parc així com per a la recollida de grups a l’estació de Ferrocarril.

Tren:
Renfe: línia Barcelona – Puigcerdà. L’estació de tren de Cardedeu, queda a 4,5 kms. del terreny per pista ampla i s’hi pot arribar en aproximadament 40 minuts a bon pas. Cal tenir present que aquesta opció és compatible amb la recollida a l’estació en el nostre autocar o bé amb cotxe de línia. Per consultar horaris: www.gencat.cat/rodalies .

Cotxe de Línia:
Horaris dels autobusos Barcelona-Granollers-Vilamajor (servei de dia) o bé Barcelona-Granollers-Sant Celoni (servei nocturn). També podeu consultar la web www.sagales.com o bé al 93 870 78 60.

Cotxe Particular:
(Veure esquema més avall). Des del nostre punt d’origen anem fins a Cardedeu (autopista AP-7, sortida 12), i agafem la carretera direcció Cànoves i Samalús. Un cop passada l’entrada de Cànoves seguir direcció la Garriga i trencar a l’esquerra direcció cementiri, finalment seguir la pista asfaltada fins al final.

bus 4x4